Hidrolik balonlu pres, su gücüyle mükemmel bir şekilde çalışır. En kaliteli meyve suyunu elde etmenin yolu oldukça basitleşmiştir. İtalyan malıdır. Şebeke suyu olarak kabul edilen bahçe hortumundan gelen su basıncı yeterlidir. Gelen bu su, kauçuk bir diyaframı genişletir ve zemin malzemesini kafes sepete doğru sıkıştırır. İster meyve isterseniz sebze hatta bal peteği dahi sıkmanız oldukça hızlıdır. Kısa süreli olan bu döngü sayesinde az posa, çok su elde edeceksiniz. Balonlu pres makineleri, kaliteli paslanmaz çelikten ve gıda temasına uygun balondan oluşmalıdır.
20 Litrelik bir iç kapasiteye sahip Grifo Balonlu Pres çeşitli üzüm, elma gibi meyvelerin yanında soğan, lahana vb çeşitli sebzelerin preslenmesinde kullanılmaktadır.
Merkezden genişleyerek şişerek meyveyi sıkıştırma yöntemiyle çalışan endüstriyel Grifo Pnömatik Meyve Presinde fazla miktarda meyve üst üste binmediği için meyvenin çekirdeği zarar görmez ve doğal aroması korunmuş olur. Meyvenin doğal, antioksidan, fiziksel ve besleyici özelliğine zarar vermez. Balonlu presle sıkılan meyve suyu lezzeti ile dikey preslerde sıkılan meyve suyu lezzeti kolaylıkla ayırt edilir. İşlem süresi geleneksel preslere göre oldukça kısadır.
Gıdaya Uygun Kaliteli Malzeme
Grifo Pnömatik meyve, sebze presinin tamamı paslanmayan alüminyum ve çelik malzemelerden üretilmiştir. Preslemeyi sağlayan balon uzun süreli endüstriyel kullanıma uygun sağlıklı, doğal ve kokusuzdur. (Bebek emziği malzemesi)
Meyvelerin (üzüm, elma, nar, çilek) ve bazı sebzelerin soğuk ve kolay bir şekilde ve hızlıca elde edilebilmesi için preslenmesi için tasarlanmıştır.
PEW20, PEW40 ve PEW80 presleri arasındaki küçük modeldir, Su basıncı yerine, fiziksel efor ya da elektrik gücü gerektirmez.
Su, meyveyi duvara dayayan ve sürekli baskı yapan yiyecek teması için onaylanmış doğal bir lastik tabakayı doldurur. Ürünle birlikte verilen bir tuval filtre, meyve suyunun delikleri tıkamadan çıkmasına izin verir. İşlem sırasında herhangi bir dökülme, tedarik edilen torbaya toplanır. Bu işlemle meyvenin tüm besleyici, antioksidanları ve fiziksel özelliklerini korursunuz.
Makine, tamamen alüminyumdan yapılmış kapak ve taban hariç tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Basınç, 3 bar'a ayarlanmış bir emniyet valfi ile korunmaktadır.
Teknik Özellikler
Kapasite 20 Litre
İşlem Süresi 30 sn - 2 dak
Çalışma Sıcaklığı -10 / 50
Ağırlık 26 kg
Toplam Yükseklik 92 cm
Üzüm, elma, nar, çilek, genel olarak meyve ve bazı sebzeleri şarap, meyve suları, elma şarabı ve diğer şarabın elde edilmesi için uygundur. Bazı bölgelerde kavanozlarda saklanan bazı sebzelerin özel hazırlanması için de kullanılmaktadır. PEW20 modeli, PEW40 ve PEW80'den küçük bir modeldir. Kapasitesi 20 litredir. Elektrik veya herhangi bir fiziksel emek gerektirmez: Doğal kauçuk, şişmiş kafesin duvarlarına karşı meyveyi sıkıştırır. Deliklerin tıkanmasını önleyen filtresi sayesinde, sıvı eşit olarak dışarı çıkmaktadır. İşleme aşamasındaki sıçrama yapmaz. Bu şekilde, meyvenin doğal, fiziksel, besleyici ve antioksidan özellikleri değişmeden kalır. Kafes ve tüm dahili parçalar paslanmaz çelikten yapılmıştır, kapak ve taban alüminyumdur, dayanıklıdır ve gıda maddeleriyle temas için uygun hale getirilmiştir. Basınç seti, 3 barlık bir emniyet valfi ile korunur.
Yetkili Satıcı | Balsüzen Makina |